Hockeyträning under barmarkssäsong

Många upplever försäsongsträningen som lång och i vissa fall även tråkig. Det kan ofta kännas mer lockande att stanna hemma för att spela mobilspel eller onlinecasino för att fördriva tiden. När det gäller hockeyträningen är dock försäsongsträningen extremt viktig för att kunna ha en fortsatt bra utveckling inom sporten.

Bli en bättre hockeyspelare

Det finns många råd att ge till unga hockeyspelare som vill bli bättre på isen. Du behöver ha en bra fysik för att orka hålla upp kroppen på isen samt stå emot tacklingar. Ett annat råd är såklart att spela och träna hockey så mycket som möjligt. Då får du en bra känsla för sporten samt får chansen att öva på tekniken. Du kan klicka här om du behöver köpa ny utrustning till din hockeyträning.

Försäsongsträning

Under försäsongsträningen har du möjlighet att arbeta på de svagheter du hittat hos dig själv under föregående säsong. Det kan gälla den fysiska biten, men den mentala biten är också viktig. Det som är viktigt under försäsongen är att du varierar din träning för att göra den roligare samt mer utvecklande. Som hockeyspelare behöver din kropp vara stark och ha en mycket god fysisk uthållning. Annars finns risken att du inte klarar av den fysiska påfrestningen du utsätts för under en match.